Elvesztette a jelszavát? Írja be email címét és létrehozhat egy újat!

Kötelező mező!

Vissza a bejelentkezéshez

Bezár
Kertek Kincsei
*A weboldal használatával elfogadod a sütiket.
0

Budapestx

Fizetés és szállítás

Szállítás

ünnepnapok kivételével minden
hétfőn, szerdán és pénteken

Amelyik településsel be tudtál lépni a webáruház felületére és ezt a szöveget olvasod, akkor hozzád biztosan szállítunk! :) FONTOS, hogy amelyik településsel beléptél a szállítási címnél már más települést nem tudsz megadni.

Ha barátod, barátnőd, ismerősöd vagy rokonod is szeretne rendelni, de az ő települése nem szerepel az adatbázisunkban (nem tud belépni) jelezze nekünk, hogy szeretné, ha feléjük is nyitnánk, mi pedig megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy mihamarabb ő is élvezhesse a Kertek Kincsei természetes ízeit.

Saját szállítói csapatunk van, ezzel is ügyelve, hogy a megrendelt finomságok a legnagyobb gondossággal és frissen érkezzenek meg hozzád. Te csak annyit tegyél meg, hogy a megadott szállítási címen várod a csomagnyi finomságot.

Mivel nekünk is fizetni kell az üzemanyagért, viszont szeretnénk, hogy a legtöbb háztartásba eljussanak a finomságaink, így ha 9.000 Ft felett rendelsz mi álljuk az 1.300 Ft-os szállítási költséget, így neked csak a megvásárolt termékekért kell fizetned. Azon a fránya szállítási költségen inkább rendelj tőlünk még valami kedvedre valót!

Fizetés

fizetési lehetőségeinkkel az egyszerűséget
és a te kényelmedet tartjuk szem előtt.

UTÁNVÉT

KÁRTYÁS FIZETÉS (átvételkor)
A Sumup rendszerén keresztül gyorsan és teljes biztonsággal fizethetsz kártyával a szállító kollégánknál található kis kütyü (terminál) segítségével. Ez szó szerint olyan egyszerű mint az 1x1.

KÉSZPÉNZ FIZETÉS (átvételkor)
Ha nem szeretsz kártyázni, lehetőséged van készpénzzel is fizetni a szállító kollégánknál. Ebben nyilván semmi bonyolult nincs, de lehetnek nehézségek mint váltópénz hiány vagy esetleges humán matematikai rendszerhiba. Ezért ez a művelet nagyobb odafigyelést és pontosságot kíván a vásárlói részről is.

ONLINE FIZETÉS

KÁRTYÁS FIZETÉS (webáruházban)
Na, ez még nincs! De rajta vagyunk... Addig használd a másik kettőt. A hamarosan egy elég tág fogalom, így inkább azt mondanánk, hogy rövid időn belül! :)

Hoppá, a lényeg majdnem lemaradt...
Amikor a szállító kollégánk átadja a csomagot, egyrészt ne dobáld, mert változhat a formája és állaga a termékeknek, másrészt légyszi nézd már meg, hogy minden rendben megérkezett és jelezd azonnal, ha valami nem klappol.