*A weboldal használatával elfogadod a sütiket.
0

Budapestx

Mi

a Kertek Kincsei csapat

A Kertek Kincsei egy régóta dédelgetett álmunk volt, ami végre napvilágot látott. Csapatunk minden tagja szereti a házias és különleges ízeket. Szeretünk piacokon vásárolni igazi termelői finomságokat, felfedezni új és eredeti készítményeket. Mi magunk is kertészkedünk és igyekszünk megtermelni kedvenc finomságainkat a lehetőségeinkhez képest.

A felgyorsult és kaotikus mindennapokban, munka, család, gyerek mellett sokszor nincs idő arra, hogy valóban minőségi élelmiszereket, alapanyagokat vásároljunk. Pedig az egészséges életmód feltétele az étkezésünknél kezdődik, ez mindennek az alapja.

A Kertek Kincsei csapatának küldetése és célja,

elhozni a vásárlóinknak akik tudatosan és egészségesen élnek,a kézműves, bio, természetes és különleges alapanyagokat, késztermékeket és ínyencségeket. Azoknak akik szeretnének változtatni életminőségükön és odafigyelni az étkezésükre. Azoknak is akik nem szeretnének lemondani a nasikról, finomságokról, de fontos számukra, hogy “pocak és egészségbarát” módon tegyék.

Természetes és egészséges finomságok a Kertek Kincseitől. Ha felénk jársz, térj be hozzánk és ismerj meg bennünket egy finom tea mellett.